Αναβατόριο τιμές – Ενοικίαση

Αναβατόρια τιμές | Η E-geranoi, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο, αναλαμβάνει με συνέπεια οποιαδήποτε εργασία ανύψωσης. Εξασφαλίζουμε την ασφαλέστερη μεταφορά οποιουδήποτε βαρέως αντικειμένου, επίπλων και οικοσκευών, χωρίς ανεπιθύμητα χτυπήματα κατά την μεταφορά τους. Όλα τα αναβατόρια της εταιρείας μας έχουν κατασκευαστεί βάση όλων των σύγχρονων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Εξυπηρετούμε με ταχύτητα και σε οποιοδήποτε ύψος κάθε περίσταση. Με μερικά από τα πιο σύγχρονα αναβατόρια, μπορούμε να προσεγγίσουμε οποιοδήποτε δρόμο της Αττικής, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα οχήματα μας είναι μικρά σε όγκο ώστε να μπορούν με άνεση να προσεγγίσουν ακόμα και τους πιο στενούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε στην κατοχή μας:

  • Nissan Cabstar, το οποίο διαθέτει:
  •  Paus αναβατόριο.
  • Το μέγιστο ύψος το οποίο μπορεί να προσεγγίσει είναι 31 m.
  • το μέγιστο βάρος που μπορούμε να τοποθετήσουμε στο αναβατόριο είναι 300 kg.

Ενοικίαση αναβατορίου

Με τεράστια εμπειρία στο χώρο των ανυψώσεων, συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες μας, έχουμε καταφέρει να μείνουμε στην κορυφή των προτιμήσεων σας για πολλές δεκαετίες. Με έναν υπερσύγχρονο στόλο αναβατορίων, καλύπτουμε με μεγάλη άνεση ένα τεράστιο φάσμα από τις ανάγκες ιδιωτών, αλλά και επαγγελματιών. Η ενοικίαση αναβατορίου, σας παρέχει την δυνατότητα να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε. Η ενοικίαση αναβατορίου μπορεί να γίνει για μερικές ώρες ή ακόμα και για αρκετές μέρες. Με ένα άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη. Με σεβασμό στον πελάτη, παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά. Όλα τα αναβατόρια της εταιρείας μας, έχουν τις καλύτερες τιμές στην αγορά και:

  • περνάνε από συχνούς τεχνικούς ελέγχους, ώστε να γίνονται τα απαραίτητα service. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφαλή και σωστή λειτουργία των μηχανημάτων μας.
  • τηρούν όλους τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.
  • έχουν κατασκευασθεί με βάση τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναβατόρια τιμές | About us

Η εταιρία ξεκίνησε το έτος 1947, από τον Γεώργιο Αντωνάκη. Η ειδίκευσή μας είναι η ενοικίαση αναβατόριου, γερανών και καλαθοφόρων οχημάτων. Οι πρώτοι παπαγάλοι γερανοί ήρθαν στην Αθήνα από τον Γ. Αντωνάκη. Προσφέρουμε λοιπόν, υπηρεσίες ανυψώσεων, με συνέπεια και απόλυτο επαγγελματισμό για 70 συναπτά έτη, στην περιοχή της Αττικής. Με τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε ενοικίαση αναβατόριου, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε αποστολή που θα μας αναθέσετε.

Η μεγάλη μας αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, έχουν ως αποτέλεσμα χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Με τη γνώση που έχουμε αποκομίσει όλα αυτά τα έτη, έχουμε ως στόχο την συνεχή μας βελτίωση, όσον αφορά την εξυπηρέτηση και την ποιότητα των εργασιών μας. Πάντα ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και ανανεώνουμε τα εργαλεία ανύψωσης και τα οχήματα μας, ώστε να ανταποκρίνονται πάντα στις προσδοκίες του σύγχρονου επαγγελματία και ιδιώτη. Η εταιρία e-geranoi, δημιουργήθηκε ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να μας βρούν στο χώρο του διαδικτύου με μεγάλη ευκολία. Με αυτό τον τρόπο, θα βαδίσουμε μαζί στον 21 αιώνα και τις τεχνολογικές εξελίξεις για 3 ολόκληρες γενιές.