Ανυψώσεις

E-geranoi | Ανυψώσεις

Στην E-geranoi, αναλαμβάνουμε ανυψώσεις παντός τύπου, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα ανυψωτικά οχήματα και εργαλεία. Όλα μας τα οχήματα περνάνε συχνούς ελέγχους και service, για την εγγυημένη και άψογη λειτουργία τους. Τηρούμε πάντα, όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας, ενώ τα ανυψωτικά εργαλεία μας είναι κατασκευασμένα, τηρώντας όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε περίπτωση σχετική με ανυψώσεις, στην Αθήνα και όλη την Αττική. Λειτουργούμε πάντα, με ασύγκριτο επαγγελματισμό, ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς ανεπιθύμητες ζημιές κατά την μεταφορά της περιουσίας σας. Για τις ανυψώσεις που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε Nissan Cabstar και ανυψωτικά Paus. Μπορούμε να μεταφέρουμε

  • 300 κιλά σε κάθε ανύψωση
  • ενώ μπορούμε να προσεγγίσουμε με άνεση το ύψος των 31 μέτρων.

Τα οχήματα μας μπορούν να προσεγγίσουν οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και στις πιο δύσκολες γειτονιές της Αθήνας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να πάρετε προσφορά, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Γερανοί Ανυψώσεις

Εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις περιοχές της Αττικής και καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη με ένα τηλεφώνημα. Με ασυναγώνιστη ταχύτητα και ασφάλεια, αναλαμβάνουμε την μεταφορά της περιουσίας σας σε οποιονδήποτε όροφο. Προσφέρουμε υπηρεσίες σε επαγγελματίες και ιδιώτες, έχοντας τεράστια εμπειρία στο χώρο.Θέλετε να ενοικιάσετε ένα όχημα για γερανοί ανυψώσεις, από λίγες ώρες, μέχρι και για αρκετές μέρες? Τότε εγγυόμαστε ότι έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Παραδίδουμε τα οχήματα μας στο σημείο που εσείς προτιμάτε και πάντα στην ώρα μας. Γερανοί Ανυψώσεις | e-geranoi… Καλέστε μας σήμερα κιόλας, για να σας δώσουμε μια προσφορά που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Καλέστε μας Τώρα!

Καλέστε μας Τώρα!

e-geranoi | Photo gallery