Ανυψωτικά μηχανήματα

E-geranoi | Ανυψωτικά μηχανήματα

Η εταιρεία e-geranoi, διαθέτει μερικά από τα πιο σύγχρονα Ανυψωτικά μηχανήματα, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Αυτός είναι ο κύριος λόγος, που είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε κάθε περίπτωση ανύψωσης με ταχύτητα και ασφάλεια, ανεξαρτήτως φορτίου. Εξασφαλίζουμε την άμεση μεταφορά οποιουδήποτε αντικειμένου, χωρίς ανεπιθύμητα γδαρσίματα και χτυπήματα, σε οποιοδήποτε ύψος επιθυμείτε.

Τα αναβατόρια της εταιρείας μας, είναι τα Nissan Cabstar με ανυψωτικά Paus. Το μέγιστο βάρος είναι 300 κιλά και το μέγιστο ύψος 31 μέτρα.

Καλέστε μας Τώρα!

Καλέστε μας Τώρα!

Ανυψωτικά μηχανήματα Αθήνα

Με τεράστια επαγγελματική εμπειρία στον χώρο των ανυψώσεων και των μεταφορών, προσφέρουμε υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας πάντα, τα κατάλληλα ανυψωτικά μηχανήματα. Με ασύγκριτη συνέπεια, σεβασμό στον πελάτη και τα πιο ευέλικτα και υπερσύγχρονα ανυψωτικά οχήματα και εργαλεία, αναλαμβάνουμε την ανύψωση οποιουδήποτε αντικειμένου. Εξυπηρετούμε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής, αλλά και πολλές περιοχές της επαρχίας. Στενοί δρόμοι και σημεία με περιορισμένη πρόσβαση, δεν αποτελούν πρόβλημα για τα ανυψωτικά μηχανήματα της εταιρείας μας.Για δυσκολοπρόσιτες περιοχές, διαθέτουμε οχήματα με μικρό όγκο, ώστε να μπορεί το ανυψωτικό να στηθεί με ευκολία, ακόμα και στους πιο στενούς δρόμους.

Ανυψωτικά μηχανήματα | About us

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Αντωνάκη το έτος 1947, και εξειδικεύεται σε πάσης φύσης ανυψωτικά μηχανήματα. Είμασταν μια από τις πρώτες εταιρίες που έφεραν γερανούς παπαγάλους στην Αθήνα. Μετά από 71 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στον κλάδο, έχουμε στην κατοχή μας γερανούςκαλαθοφόρα και ανυψωτικά, που μπορούν να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε περίπτωση. Η αξιοπιστία των υπηρεσιών και των μηχανημάτων μας, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη σας, αυξάνουν με το πέρασμα του χρόνου τον κύκλο των ευχαριστημένων πελατών. Σεβόμαστε και προσπαθούμε να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη, βάση της μεγάλης μας εμπειρίας και της γνώσης που μας έχει προσφέρει. Ακολουθούμε πάντα κάθε νέα τεχνολογία και για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε για την εύκολη εύρεση σε ανυψωτικά μηχανήματα στο διαδίκτυο, την E – γερανοί. Με αυτή την εταιρία, βαδίζουμε μαζί στον 21 αιώνα, και βρισκόμαστε κοντά σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό για 3 ολόκληρες γενιές.

e-geranoi | Photo gallery