Ανυψωτικό μηχάνημα

E-geranoi | Ανυψωτικό Μηχάνημα

Κάθε ανυψωτικό μηχάνημα της εταιρείας μας, είναι κατασκευασμένο βάση όλων των τελευταίων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Επιπλέον, το ανυψωτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούμε είναι το Nissan Cabstar με ανυψωτικό Paus. 

  • Το μέγιστο ύψος που μπορεί να εξυπηρετήσει είναι 31 μέτρα
  • ενώ το βάρος ανύψωσης είναι 300 κιλά.

Έτσι, μπορούμε με ευκολία να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε περίπτωση, με ασφάλεια και ταχύτητα. Το ανυψωτικό μηχάνημα της εταιρείας μας, μεταφέρει τα αντικείμενα της κατοικίας ή της επιχείρησης σας, χωρίς ανεπιθύμητα χτυπήματα. Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, ο σεβασμός στους πελάτες μας και η ασύγκριτη συνέπεια, μας κρατάνε σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Με τα υπερσύγχρονο οχήματα, αναλαμβάνουμε την ανύψωση αντικειμένων σε όλη την Αττική. Τα σημεία με περιορισμένη πρόσβαση και οι στενοί δρόμοι της Αθήνας, δεν αποτελούν κανένα απολύτως πρόβλημα για το ανυψωτικό της εταιρείας e-geranoi. Για αυτές τις περιπτώσεις, διαθέτουμε μικρού μεγέθους οχήματα, ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση, σε οποιοδήποτε σημείο.

Καλέστε μας Τώρα!

Καλέστε μας Τώρα!

Αξιόπιστες λύσεις | Ανυψωτικό Μηχάνημα

Η εταιρεία e-geranoi, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεών σας για πάρα πολλές δεκαετίες, σε ότι αφορά υπηρεσίες με ανυψωτικό μηχάνημα. Με έναν σύγχρονο στόλο από οχήματα, μπορούμε να καλύψουμε ένα πολύ μεγάλο φάσμα επαγγελματικών αλλά και ιδιωτικών αναγκών. Έτσι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εκτελέσετε οποιουδήποτε είδους εργασία, εσείς επιθυμείτε. Η εταιρεία μας, παρέχει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε τα οχήματά μας, από μερικές ώρες, μέχρι και για μακροχρόνια μίσθωση. Το ανυψωτικό μηχάνημα μπορεί να παραδοθεί στην ώρα και στο σημείο που θα συμφωνηθεί. Το κάθε ανυψωτικό μηχάνημα που διαθέτουμε προς ενοικίαση:

  • περνάει τακτικούς ελέγχους και γίνονται όλα τα απαραίτητα service, για την σωστή και εγγυημένη λειτουργία τους.
  • τηρεί όλους τους κανονισμούς ασφαλείας.
  • είναι κατασκευασμένο, βάση όλων των σύγχρονων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Αξιοποιώντας όλη την πολυετή εμπειρία μας, και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες, οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις, έχοντας πάντα ως στόχο τον σεβασμό στις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας δώσουμε μια προσφορά, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

e-geranoi | Photo gallery