Ενοικίαση καλαθοφόρου τιμές – Γερανοί με καλάθι – Ανύψωση με καλαθοφόρο

Οι γερανοί με καλάθι της εταιρείας μας, καθώς και κάθε καλαθοφόρο που διαθέτουμε διατίθεται προς ενοικίαση καλαθοφόρου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες πελάτες, αλλά και σε ιδιώτες που έχουν ανάγκη την εκτέλεση εργασιών με την χρήση καλαθοφόρου ή ενοικίαση γερανού με καλάθι. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και σύγχρονα καλαθοφόρα ανυψωτικά και Γερανούς. Έτσι, διασφαλίζουμε την καλύτερη λύση για την περίστασή σας, μετά από εκτίμηση του χώρου και της εργασίας που επιθυμείτε. Επιπλέον, γλιτώνετε περιττά έξοδα από περιπτώσεις που πιθανότατα να ενοικιάζατε κάποιο καλαθοφόρο όχημα μεγαλύτερο ή μη κατάλληλο για το χώρο και τις εργασίες που θέλετε να φέρετε εις πέρας.

Προσφέρουμε ασύγκριτες υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές σε όλη την περιφέρεια Αττικής. Στην εταιρεία μας θα βρείτε έναν ικανότατο συνεργάτη, απόλυτα ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε ανάγκη σας για οποιαδήποτε ανύψωση με καλαθοφόρο. Τα μηχανήματα της e-geranoi τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, διαθέτοντας πιστοποιητικά ομαλής λειτουργίας και τακτικής συντήρησης.

Το καλαθοφόρο όχημα και οι γερανοί με καλάθι είναι απαραίτητα για οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή κατασκευής κτιρίων, εμπορικών κέντρων, εργοστασίων κ.α. Η ενοικίαση καλαθοφόρου είναι κατάλληλη για χώρους στους οποίους υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση ή βρίσκονται σε μεγάλο ύψος. Τα οχήματά μας μπορούν να προσεγγίσουν δυσπρόσβατα σημεία, καθώς μπορούν να περιστραφούν προς όλες τις κατευθήνσεις, ενώ ο βραχίονάς τους μπορεί να κινηθεί κατακόρυφα αλλά και οριζόντια. Έτσι επιτρέπει στο προσωπικό να εργαστεί χωρίς κινδύνους στο ύψος που επιθυμούμε

Τέλος, οι χειριστές των μηχανημάτων μας έχουν τις κατάληλες πιστοποιήσεις, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών που παρέχουμε. Έτσι, δίνουμε άμεσα λύση σε κάθε σας απαίτηση, γρήγορα, οικονομικά και πάνω απ’όλα με ασφάλεια.

Καλέστε μας Τώρα!

Καλέστε μας Τώρα!

Τύποι καλαθοφόρων ανυψωτικών & γερανοι με καλάθι προς ενοικίαση στην Αθήνα και ολόκληρη την Αττική

Με την σωστή χρήση του καλαθοφόρου, εργαζόμαστε χωρίς κίνδυνο, με μεγάλη ταχύτητα και παραγωγικότητα, σε οποιοδήποτε χώρο και ύψος. Το καλαθοφόρο είναι το απαραίτητο εργαλείο, για ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς δίνει λύση στις καθημερινές ανυψωτικές εργασίες που αντιμετωπίζετε. Η ενοικίαση καλαθοφόρου σε προσιτές τιμές, είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, έχοντας να διαλέξετε μέσα από 3 διαφορετικά μεγέθη. Κάθε εργασία έχει ξεχωριστές απαιτήσεις και χρειάζεται το αντίστοιχο όχημα. Τα διαφορετικά μεγέθη καλαθοφόρων της εταιρείας μας μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και ανάλογα με το μέγεθος προσαρμόζεται και το κόστος ενοικίασης. Κατά αυτόν τον τρόπο, μειώνετε τα έξοδα, διότι δεν ενοικιάζετε μεγαλύτερο όχημα, από αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες Value for money υπηρεσίες στην Αττική. Ενοικίαση καλαθοφόρου τιμή – Τα οχήματα της εταιρείας μας είναι αποτελούνται από:

 • καλαθοφόρο όχημα για ενοικίαση, ύψους 15 μέτρων.
 • Μεσαίο καλαθοφόρο με ανυψωτικό καλάθι μέγιστου ύψους εργασιών 20 μέτρα.
 • μεγάλο καλαθοφόρο όχημα για ενοικίαση, με περιστρεφόμενο καλάθι, ύψους 30 μέτρων.

  Εργασίες που αναλαμβάνουμε

  Αναλαμβάνουμε εργασίες στην Αθήνα, όλη την Αττική, αλλά και στην επαρχία, άμεσα και με επαγγελματισμό. Τα καλαθοφόρα της εταιρείας μας, διαθέτουν πιστοποιητικό συντήρησης και σωστής λειτουργίας. Τηρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι σε ετοιμότητα, ώστε να προσεγγίσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία. Η ενοικίαση γερανού με καλάθι είναι η ιδανική λύση για εργασίες στις οποίες δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε σκαλωσιά για οποιονδήποτε λόγο. Επίσης, δεν χρειάζεται να εκδώσετε άδεια μικρής κλίμακας για τις εργασίες, οπότε εξοικονομείτε επιπλέον χρήματα. Τέλος, τα οχήματα μας, χρησιμοποιούνται για ένα τεράστιο εύρως από εργασίες, όπως:

  • Καθαρισμούς κτιρίων
  • Κοπή δέντρων
  • Καθαρισμούς υαλοπινάκων σε ψηλά κτίρια, βιομηχανίες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια κ.α.
  • Αναπαλαίωση στο εξωτερικό κτιρίων
  • Κλάδεμα δέντρων
  • Ενοικίαση γερανού με καλάθι, για επισκευές κατοικιών
  • Επιδιορθώσεις κτιρίων
  • Κάθετη μόνωση κτιρίου
  • Εξωτερικούς στολισμούς
  • Μονώσεις
  • Συντήρηση Εκκλησίας
  • Ελαιοχρωματισμούς και σοβάτισμα κτιρίου χωρίς το κόστος της σκαλωσιάς
  • Εγκατάσταση σωληνώσεων για φυσικό αέριο, από ισόγειο όροφο έως και 30 μέτρα ύψος.
  • Συντήρηση κτιρίων
  • Εγκατάσταση φωτισμού και αλλαγή λαμπτήρων σε δημόσιους δρόμους
  • θερμοπροσόψεις
  • Τοποθετήση και συντήρηση γιγαντοαφισας και φωτεινών επιγραφών
  • Επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Ειδικές εργασίες
  • Βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων από μεγάλο ύψος

  Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τενοικίαση καλαθοφόρου & γερανού με καλάθι

  Με συμφέρει να επιλέξω την ενοικίαση καλαθοφόρου;

  Ναι, η ενοικίαση καλαθοφόρου είναι μια πραγματικά συμφέρουσα λύση, όχι μόνο για εργασίες που δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τις φέρουμε σε πέρας, αλλά και για εργασίες που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε σκαλωσιά για μικρό χρονικό διάστημα. Αν εξετάσουμε τα κοστολόγια θα δούμε ότι τα καλαθοφόρα κερδίζουν τη σύγκριση με διαφορά. Οι κύριες διαφορές είναι ότι τα καλαθοφόρα δεν χρειάζονται χρόνο στησίματος όπως η σκαλωσιά. Αυτό σημαίνει ότι οι εργασίες μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα χωρίς να χρειάζεται επιπλέον προσωπικό και χρόνος, ένσημα, ειδκή σήμανση για πεζούς κτλ.

  Μπορώ να χρησιμοποιήσω καλάθι εργασίας για να σοβατίσω εξωτερικό τοίχο οικοδομής;

  Φυσικά και μπορείτε. Τα καλάθια εργασίας θα σας λύσουν τα χέρια, αφού μπορείτε να σοβατίσετε και να βάψετε ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

  Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα των καλαθοφόρων;

  Τα ανυψωτικά καλαθοφόρα είναι ευέλικτα και γρήγορα στις μετακινήσεις. Έτσι, μπορούν να προσεγγίσουν πολύ δύσκολα σημεία και στενούς δρόμους. Τέλος, το ανυψωτικό καλάθι είναι πολύ στιβαρό και έτσι οι τεχνίτες μπορούν να δουλέψουν άνετα χωρίς ταλαντώσεις.

  Μέχρι πόσα μέτρα ύψος μπορούν να φτάσουν οι γερανοί με καλάθι και τα μικρότερα ανυψωτικά καλαθοφόρα;

  Τα καλαθοφόρα που διαθέτουμε φτάνουν στα 15 το μικρό καλαθοφόρο, 20 το μεσαίο και 30 μέτρα ο μεγάλος γερανός με καλάθι. 

  Ποιό είναι το κόστος για επίσκεψη και εκτίμηση του κόστους των εργασιών;

  Το κόστος για την εκτίμηση των εργασιών με επι τόπου επίσκεψη είναι εντελώς δωρεάν. Πιθανότατα, σε κάποιες περιπτώσεις να ζητήσουμε να μας στείλετε μερικές φωτογραφίες για μια αρχική εικόνα του χώρου. Αν οι φωτογραφίες δεν είναι αρκετές για να καταλάβουμε αν το καλαθοφόρο μπορεί να προσεγγίσει το μέρος και να φτάσει στο ύψος που χρειάζεται, τότε γίνεται δια ζώσης επίσκεψη. 

  Υπάρχει πρόβλημα αν ο δρόμος που πρέπει να στηθεί το καλαθοφόρο ανυψωτικό είναι κατηφορικός;

  Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις πρέπει να δούμε από κοντά τιην κλίση του δρόμου, ώστε να κρίνουμε αν είναι ασφαλές.

  Πρέπει να κλείσω ραντεβού νωρίτερα;

  Καλό θα ήταν να ειδοποιηθούμε 2-3 μέρες νωρίτερα ώστε να μπορούμε να κλείσουμε το μέγεθος καλαθοφόρου που θα χρειαστείτε και να έχουμε χρόνο ώστε να γίνει η εκτίμηση των εργασιών και να σας δώσουμε προσφορά. Παρ’ όλα αυτά αν είναι κάτι επείγον μπορείτε να μας καλέσετε και αν υπάρχει διαθεσιμότητα τότε σίγουρα θα σας εξυπηρετήσουμε.

  Αθήνα & Αττική – Ενοικίαση καλαθοφόρου τιμές

  Στο πελατολόγιο της εταιρείας μας συγκαταλέγονται μεγάλες και μικρές εταιρείες, ιδιώτες, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, δήμοι, νοσοκομεία, γήπεδα, κ.α. Η ενοικίαση καλαθοφόρων οχημάτων απο την εταιρεία μας είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας, ώστε να εξετάσουμε την δική σας περίπτωση, να βρούμε το κατάλληλο όχημα για εσάς και να σας δώσουμε προσφορά, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Παρέχουμε δωρεάν επίσκεψη και εκτίμηση για το κόστος των εργασιών στην Αθήνα και ολόκληρη την Αττική.

  Τα καλάθια εργασίας τηρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και παραμένουν σε ευθεία κλίση και απόλυτα ζυγισμένα. Έτσι, οι εργασίες που αναλαμβάνουν οι τεχνικοί της εταιρείας μας γίνονται χωρίς κανένα κίνδυνο πτώσης. Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος κάθε εργασίας, παραδίδουμε το χώρο σας καθαρό. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε εργασία ανύψωσης προσωπικού με καλαθοφόρα οχήματα.