Γερανοί Αθήνα | Ενοικιάσεις

Γερανοί Αθήνα από την E-geranoi, την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των ενοικιάσεων γερανών. ανυψωτικών μηχανημάτων και καλαθοφόρων. Η μεγάλη γκάμα γερανών και η πολυετής εμπειρία μας, δίνει την ικανότητα να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε εργασίες μεγάλου ύψους και βάρους. Με σύγχρονο εξοπλισμό, τεχνογνωσία και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, αποτελούμε εγγύηση για την άψογη αποπεράτωση, των εργασιών που αναλαμβάνουμε. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα όπως:

Εάν πρέπει να μετακινήσετε βαριά φορτία, η ενοικίαση γερανοφόρου οχήματος μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση. Οι γερανοί της εταιρίας μας έχουν σχεδιαστεί για να ανυψώνουν και να μεταφέρουν οποιοδήποτε φορτίο σε όλη την Αθήνα και την Αττική. Ο υδραυλικός βραχίονας τους μπορει να φτάσει με άνεση τα 30 μέτρα ύψος, σε συνδυασμό με 20 μέτρα πλάγια μετατόπιση. Οι γερανοί της εταιρίας μας περνούν την απαραίτητη συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να διασφαλίζουμε την ασφάλεια των φορτίων και του τεχνικού προσωπικού.

Μερικές από τις δουλειές μας | Γερανοί Αθήνα


 

Ενοικίαση γερανών στην Αθήνα

Υλοποιούμε επιτυχώς, απλές αλλά και πολύπλοκες εργασίες, με εμπειρία εκατοντάδων εξειδικευμένων ανυψώσεων στο ιστορικό μας. Φροντίζουμε συνεχώς, για την αναβάθμιση του εξοπλισμού μας, ώστε να προσφέρουμε ασφαλείς και ποιοτικές εργασίες.

Στόχος μας είναι η ταχύτατη ανταπόκριση και το καλύτερο αποτέλεσμα, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Οι Γερανοί Αθήνα είναι η ειδίκευσή μας. Αναλυτικότερα ειδικευόμαστε σε τοποθετήσεις και μετακινήσεις βαρέων αντικειμένων όπως:

Καλέστε μας σήμερα, ώστε να εξετάσουμε κάθε λεπτομέρεια, των εργασιών που θέλετε να αναλάβουμε στην Αθήνα.

e-geranoi | Γερανοί Αθήνα