Γερανός | E-geranoi

Ο γερανός ή αλλιώς βαρούλκο, είναι ένα ανυψωτικό μηχάνημα, το οποίο χρησιμοποιείται για την ανύψωση και την μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου και βάρους.

Οι γερανοί της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν την μετακίνηση, ανύψωση, ή φορτοεκφόρτωση αντικειμένων μεγάλου βάρους. Tο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, σε συνδυασμό με τους σύγχρονους γερανούς, είναι η εγγύηση για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που παρέχουμε.Οι κατηγορίες γερανών που διαθέτουμε είναι:

  • Γερανός παπαγάλος (Mercedes 820 με γερανό Ferrari) – Μέγιστο Ύψος: 13 μέτρα | Μέγιστο βάρος: 2 τόνοι.
  • Γερανός παπαγάλος (Volvo FH16 με γερανό Fassi) – Μέγιστο Ύψος: 30 μ. | Μέγιστο Βάρος: 12 τόνοι.

Kαλέστε μας καθ όλη την διάρκεια τη μέρας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε γερανομεταφορές, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και της επαρχίας.

Κάθε γερανός αποτελείται από ένα σύστημα περιστρεφόμενων, κατακόρυφων δοκών με τη μορφή πύργου. Επίσης, από δύο ακόμα δοκάρια τα οποία συγκλίνουν και στην άκρη τους συγκρατούν μια τροχαλία. Μέσα στην τροχαλία υπάρχει ένα συρματόσχοινο, το οποίο έχει στην μια άκρη του ένα άγκιστρο, ενώ στην άλλη βρίσκεται το τύμπανο του γερανού. Ο γερανός  χρησιμοποιείτε σε εργασίες κάθε είδους και αυτός είναι ο λόγος που ποικίλει σημαντικά σε διαστάσεις. Υπάρχει χειροκίνητος γερανός, ο οποίος βρίσκεται σε διάφορα συνεργεία, αλλά και μεγαλύτερων διαστάσεων, τους οποίους συναντάμε σε μεταφορές βαρέων φορτίων και στην κατασκευή ακινήτων.

e-geranoi | Γερανός της εταιρείας μας