Καλαθοφόρα οχήματα

Με ένα στόλο από σύγχρονα καλαθοφόρα οχήματα και την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία, εγγυόμαστε την καλύτερη λύση για κάθε περίπτωση. Είμαστε έτοιμοι, ώστε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές που θα βρείτε στην αγορά. Εξυπηρετούμε επαγγελματίες και ιδιώτες που χρειάζονται ανυψωτκά μηχανήματα καλαθοφόρα, στην Αθήνα και όλη την περιφέρεια Αττικής.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα καλαθοφόρα της εταιρείας μας ποικίλουν σε διαστάσεις, ώστε να χρησιμοποιήσετε αυτό που ταιριάζει ακριβώς στην περίπτωσή σας. Έτσι, γλιτώνετε από περιττά έξοδα, που θα προέκυπταν από την ενοικίαση ενός μεγαλύτερου από τις απαιτήσεις της εργασίας που θέλετε να καλύψουμε.

Τα καλαθοφόρα μπορούν να φέρουν εις πέρας εργασίες συντήρησης κτιρίων, στον κατασκευαστικό τομέα και κάθε είδους εργασία σε μεγάλο ύψος. Είναι κατάλληλα για σημεία με περιορισμένη πρόσβαση, αφού ο βραχίωνας μπορεί να περιστραφεί σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.  Τα οχήματα που διαθέτουμε είναι τα εξής καλαθοφόρα:

 • μεγάλο με ύψος 30 μέτρων
 • μεσαίο καλαθοφόρο ύψους 20 μέτρων
 • μικρό, ύψους έως 15 μέτρα για μικρότερης κλίμακας εργασίες.

Καλέστε μας άμεσα στα τηλέφωνα επικοινωνίας, για να εξετάσουμε την περίπτωσή σας και να βρούμε το κατάλληλο για την περίσταση καλαθοφόρο.

 

Καλαθοφόρα | e- geranoi

Καλέστε μας Τώρα!

Καλέστε μας Τώρα!

Πιστοποιημένα καλαθοφόρα οχήματα

Χρησιμοποιώντας καλαθοφόρα μπορούμε να εργαστούμε με ταχύτητα και χωρίς κινδύνους σε μεγάλα ύψη. Τα καλαθοφόρα οχήματα της εταιρείας μας διατίθενται για ενοικίαση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να δώσουν λύσεις στις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας εργασίες, στην Αττική και σε πολλές περιοχές της επαρχίας, με ασύγκριτη συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εταιρεία e-geranoi, διαθέτει καλαθοφόρα οχήματα τα οποία διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά σωστής λειτουργίας. Είναι κατασκευασμένα βάση όλων των πρόσφατων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και μπορούν να προσεγγίσουν οποιοδήποτε σημείο.

Τα οχήματα μας είναι ιδανικά για να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να τοποθετηθεί σκαλωσιά ή που οι εργασίες έχουν μικρό χρονικό ορίζοντα. Επιπλέον, εξοικονομείτε χρήματα απο το γεγονός ότι δεν θα χρειαστείτε άδεια μικρής κλίμακας από μηχανικό.

Τύποι εργασιών που καλύπτουμε

Ανάμεσα στους πελάτες μας θα βρείτε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, δήμους, τράπεζες, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, κ.α. Με την E-geranoi, το να ενοικιάσετε καλαθοφόρα είναι πλέον μία αύκολη και γρήγορη διαδικασία. Θα εξετάσουμε την περίπτωση σας ξεχωριστά, δίνοντας λύσεις και επιλέγοντας το κατάλληλο όχημα. Η εκτίμηση της κάθε περίπτωσης είναι χωρίς κόστος, μετά από επιτόπιο έλεγχο του σημείου που χρειάζεται να στηθεί το καλαθοφόρο. Τα καλαθοφόρα οχήματα μας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασίες όπως:

 • Καθαρισμοί στο εξωτερικό ψηλών κτιρίων
 • καθαρισμός Υαλοπινάκων
 • Κοπή ψηλών δέντρων
 • Κλάδεμα δέντρων
 • Αναπαλαιώσεις σε κτίρια
 • Επιδιορθώσεις εξωτερικού κτιρίων
 • Συντήρη σε εκκλησίες
 • επισκευές κατοικιών
 • Εξωτερικοί στολισμοί κτιρίων
 • Συντήρηση Εκκλησιών
 • Μόνωση – θερμοπρόσοψη
 • Ελαιοχρωματισμοί και σοβάτισμα
 • Πέρασμα σωληνώσεων φυσικού αερίου
 • Εγκατάσταση λαμπτήρων και αλλαγή
 • Τοποθέτηση φωτεινών επιγραφών & γιγαντοαφισών
 • Εργασίες ειδικού τύπου
Μπορώ να σοβατίσω τους εξωτερικούς τοίχους με καλαθοφόρα οχήματα;

Μπορείτε σίγουρα, αφού τα καλαθοφόρα είναι ιδανικά για να σοβατίσετε και να βάψετε στα πιο ψηλά και δύσκολα σημεία.

Στα πόσα μέτρα φράνουν;

Τα καλαθοφόρα της εταιρείας μας έχουν τρεία διαφορετικά μεγέθη για να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Το μικρό φτάνει για εργασίες μέχρι τα 15 μέτρα, το μεσαίο στα 20 μέτρα και το μεγάλο έως και 40 μέτρα ύψος.

Είναι τα καλαθοφόρα μία συμφέρουσα λύση;

Είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων η ιδανική λύση, τόσο για εργασίες που δεν μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς τη χρήση καλαθοφόρου, όσο και αντί για τη χρήση σκαλωσιάς. Αν δεν πρόκειται γιά ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εργασιών, τότε τα κοστολόγια φαίνεται ότι τα καλαθοφόρα να κερδίζουν με διαφορά. Τα βασικά πλεονεκτήματα έναντι της κλασσικής σκαλωσιάς είναι ότι δεν χρειάζονται προσωπικό και χρόνο για το στήσιμο όπως οι σκαλωσιές. Έτσι μπορεί κάθε εργασία να ξεκινήσει από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Έχουν και κάποια άλλα πλεονεκτήματα;

Κάποια εξτρά πλεονεκτήματα είναι ότι τα καλαθοφόρα είναι γρήγορα στις μετακινήσεις τους και πολύ ευέλικτα. Μπορούν να φτάσουν σε αρκετά δύσκολα σημεία με μειωμένη πρόσβαση και στενούς δρόμους. Επίσης, είναι πολύ στιβαρή η κατασκευή του καλαθιού και έτσι οι τεχνίτες μπορούν να δουλεύουν σε πάρα πολλά μέτρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Υπάρχει κόστος για εκτίμηση των εργασιών;

Όχι δεν υπάρχει. Σε πρώτο στάδιο πιθανότατα να ζητήσουμε να μας στείλετε μέσω κάποιας εφαρμογής φωτογραφίες του περιβάλλοντα χώρου ώστε να εκτιμήσουμε αν υπάρχουν φυσικά εμπόδια που θα έκαναν αδύνατο το στήσιμο του καλαθοφόρου. Μερικά παραδείγματα είναι καλώδια της ΔΕΗ, δέντρα κτλ. Αν το υλικό που θα μας σταλεί δεν είναι ικανό να μας δώσει να καταλάβουμε την περίπτωση με ακρίβεια τότε επισκεπτόμαστε επίσης χωρίς κόστος το χώρο σας.

Μπορούν τα καλαθοφόρα να στηθούν σε μεγάλες ανηφόρες;

Πρέπει σε κάθε περίσταση να δούμε το δρόμο από κοντά, ώστε να υπολογιστεί η κλίση και το αν είναι ασφαλές να στηθεί το όχημα.

Χρειάζεται να κλείσω ραντεβού;

Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε 3-4 ημέρες νωρίτερα ώστε να μπορούμε να διαθέσουμε ακριβώς το μέγεθος καλαθοφόρου που χρειάζεστε και έτσι να γλιτώσετε περιτά έξοδα. Αν πάλι προκύψει κάτι επείγον δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

e-geranoi | Photo gallery – ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ