E-geranoi | Κλάδεμα δέντρου – Κοπή ψηλών δέντρων με γερανό – κοπή δέντρων με γερανό – κοπή υψηλών δέντρων

H εταιρεία e-geranoi δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στην κοπή ψηλών δέντρων με γερανό και καλαθοφόρα οχήματα. Αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση της κατάστασης, το σχεδιασό κοπής, το κόψιμο ή το κλάδεμα ψηλών δέντρων, καθώς και την αποκομιδή τους. Δίνουμε πάντα προτεραιότητα στην ασφάλεια, ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί ή ζημίες στον περιβάλλοντα χώρο. Διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με αποτελεσματικότητα το κλάδεμα ψηλών δέντρων. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την κοπή ψηλών δέντρων στην Αθήνα, σε ολόκληρη την Αττική, αλλά και στην επαρχία. Σκοπός της εταιρείας μας, είναι η άμεση και επαγγελματική παροχή υπηρεσιών, σχετικά με το κόψιμο και το κλάδεμα ψηλών δέντρων, αλλά και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Οι γερανοί μας φτάνουν με ευκολία έως τα 30+ μέτρα ύψος, ενώ διαθέτουμε και μικρότερα καλαθοφόρα για εργασίες σε χαμηλότερα δέντρα.

Κοπή και κλάδεμα ψηλών δέντρων Τιμές

Αναρωτιέστε πόσο κοστίζει η κοπή δέντρων και το κλάδεμα? Η πολυπλοκότητα σε αυτού του είδους τις εργασίες είναι πολύ μεγάλη, οπότε είναι και πολύ δύσκολο να υπάρξουν κάποιες στάνταρ τιμές. Κάποιοι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν το κόστος είναι το αν πρόκειται για κόψιμο ή κλάδεμα. Ένας ακόμα βασικός παράγοντας είναι φυσικά το ύψος του δέντρου και η διάμετρος του κορμού. Αυτά καθορίζουν το μέγεθος του γερανού ή του καλαθοφόρου που θα χρειαστείτε, αλλά και τα κλαδευτικά μηχανήματα, όπως το αλυσοπρίονο και το κονταροπρίονο.

Η κατάσταση του δέντρου και η θέση που βρίσκεται, είναι δύο ακόμα καθοριστικοί παράγοντες που διαμορφώνουν τις τιμές. Είναι διαφορετικός ο βαθμός δυσκολίας στην κοπή αν το δέντρο βρίσκεται στο κέντρο ενός οικοπέδου, όπου τα κλαδιά μπορούν να κόβονται και να πέφτουν στο έδαφος και άλλη δυσκολία αν βρίσκεται πάνω από κάποια στέγη. Η τιμή για κλάδεμα ψηλού δέντρου μπορεί να ξεκινάει από 150 ευρώ και να φτάσει μέχρι 1500 ευρώ ανάλογα με τους παράγοντες που αναφέραμε. Οι τιμές για κόψιμο ψηλών δέντρων μπορεί να ξεκινήσει από 200 ευρώ και να κυμανθεί έως και 2000 ευρώ.

Κοπή δέντρων με γερανό

 Εκτός από την κοπή ψηλών δέντρων, αναλαμβάνουμε κοπή και κλάδεμα υψηλών δέντρων όπως:
 • Κοπή ευκαλύπτου
 • Κλάδεμα ευκάλυπτου
 • Κόψιμο πεύκου
 • Κλάδεμα πεύκων
 • Κοπή φοίνικα
 • Κλάδεμα φοίνικα
 • Κοπή λεύκας
 • Κλάδεμα λεύκας με ανυψωτικό
 • Κοπή κυπαρίσσια
 • Κλάδεμα κυπαρίσσια
 • Κοπή πεύκου

Απομακρύνουμε δέντρα ή κλαδιά που δημιουργούν προβλήματα σε σπίτια, καλώδια της ΔΕΗ και στέγες. Επίσης, κόβουμε ξεραμένα δέντρα ή σπασμένα από έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως ο αέρας και το χιόνι. Πρωταρχικό μέλημα των υπηρεσιών μας, είναι η ασφάλεια σας. Αναλυτικότερα, μπορούμε να αναλάβουμε:

 • Κοπή επικίνδυνων κλαριών
 • Μείωση ύψους δέντρων
 • Κοπή κλαριών, σε δέντρα με κλίση, για την αλλαγή του κέντρου βάρους
 • Κόψιμο ξερών κορμών
 • Κοπή επικλινών δέντρων

Κλάδεμα ψηλών δέντρων Αθήνα

Το κλάδεμα ψηλών δέντρων από το έμπειρο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα καλαθοφόρα, μας δίνουν την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία, ανεξαρτήτως του βαθμού δυσκολίας της. Τέλος, η εταιρεία μας, καλύπτει οποιαδήποτε υλική ή σωματική ζημιά που μπορεί να συμβεί στον χώρο σας κατά την διάρκεια των εργασιών. Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας, για να επισκεφθούμε τον χώρο σας και να βρούμε μια εξατομικευμένη λύση για την κοπή ψηλών δέντρων.

Τι περιλαμβάνεται στην κοπή επικίνδυνων δέντρων;

Ένα ψηλό δέντρο μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα κάτω από ειδικές περιστάσεις. Αν χτυπηθεί από κάποιον κεραυνό, αν το μολύνουν παράσιτα, ή αν έχει μεγάλη κλίση, τότε ίσως να αποτελεί κίνδυνο για τους περαστικούς και για την ιδιοκτησία σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα δέντρα αυτά πρέπει να απομακρυνθούν το συντομότερο δυνατόν, πριν καταστρέψει την περιουσία σας

. Η υπηρεσία κοπής ψηλών και επικίνδυνων δέντρων, χωρίζεται σε διάφορα στάδια. Μετά την κοπή το δέντρο τεμαχίζεται από τον κλαδευτή σε μικρότερα κομμάτια. Το επόμενο στάδιο, μπορεί να είναι η αποκομιδή και απομάκρυνση των κομμένων κλαδιών και των κορμών. Αυτό το στάδιο πιθανότατα να χρειαστεί ειδικό φορτηγό με αρπάγη. Οι τιμή της κοπής υψηλών δέντρων ή κλαδέματος δεν περιλαμβάνουν την απομάκρυνση των κορμών και των κομμένων κλαδιών. Σε κάποιες περιπτώσεις ο δήμος αναλαμβάνει την απομακρυνσή τους, οπότε πρώτα επικοινωνήστε μαζί τους. Αν δεν τον αναλαμβάνουν τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε και αυτή την υπηρεσία, απομακρύνονταάς τα από την ιδιοκτησία σας.

Χρειάζομαι άδεια για το κόψιμο ψηλών δέντρων

Σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχει ειδική νομοθεσία η οποία εφαρμόζεται για το κόψιμο των δέντρων. Έτσι λοιπόν, σε κάποιες περιπτώσεις που το δέντρο βρίσκεται σε κάποιο οικόπεδο εντός ή εκτός σχεδίου ή εντός δασικής έκτασης χρειάζεται ειδική άδεια πριν γίνει οποιαδήποτε ενέργεια. Για να μπορέσουμε λοιπόν να αναλάβουμε το κόψιμο ψηλών δέντρων θα πρέπει να έχετε την ειδική άδεια από το δασαρχείο, ή το πολεοδομικό. 

Κλάδεμα δέντρου & κλάδεμα ψηλών δέντρων

Το κλάδεμα ψηλών δέντρων βοηθάει την ανάπτυξή τους και αποκτούν πλουσιότερο φύλλωμα και το σχήμα που θέλουμε να τους δώσουμε. Οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να φτάσουν μέχρι τα εσωτερικά κλαδιά και έτσι το δέντρο μπορεί να αναζωογονηθεί. Έτσι, το κλάδεμα δέντρου είναι μια απαραίτητη διαδικασία για τη σωστή ανάπτυξή του. Το δέντρο με το συχνό κλάδεμά του αναπτύσσει γερές ρίζες, με αποτέλεσμα να αντέχει σε ανέμους και έντονα καιρικά φαινόμενα. Επιπλέον, με το κλάδεμα αποφεύγουμε και αρκετές ασθένειες δέντρων. Τέλος, με την απομάκρυνση όλων των νεκρών φύλλων και κλαδιών, αποφεύγουμε να γίνονται εστίες εντόμων και τρωκτικών. Όλες οι παραπάνω εργασίες εκτελούνται από έμπειρους επαγγελματίες (οδηγό – χειριστή του καλαθοφόρου και κλαδευτή)

Η καλύτερη χρονική περίοδος για το κλάδεμα ψηλών δέντρων είναι στο τέλος του χειμώνα ή του φθινοπώρου. Σε αυτές τις περιόδους η απώλεια χυμών από το δέντρο είναι μικρότερη και έτσι η διαδικασία είναι πιο ασφαλής. Επιπλέον, τα έντομα είναι σε αδράνεια, οπότε μπορεί να γίνει με αυτόν τον τρόπο πρόληψη των μολύνσεων. Τα κλαδιά των ψηλών δέντρων κόβονται από ειδικούς, πάντα στον κόμβο που συνδέονται μέ κάποιο άλλο κλαδί. Οι έμπειροι κλαδευτές τις εταιρείας μας μπορούν να αναλάβουν την αραίωση της κορώνας, μια τεχνική που εφαρμόζεται στο σέμμα των δέντρων. Επίσης, αναλαμβάνουμε αφαίρεση κλαδιών με ενώσεις σχήματος V, οι οποίες θεωρούνται αδύναμα σημεία.