Κοπή ψηλών δέντρων

E-geranoi | Κοπή ψηλών δέντρων Αθήνα

H εταιρεία e-geranoi δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στην κοπή ψηλών δέντρων με καλαθοφόρα οχήματα. Διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με αποτελεσματικότητα το κλάδεμα ψηλών δέντρων και την κοπή ψηλών δέντρων στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Αττική, αλλά και στην επαρχία. Σκοπός της εταιρείας μας, είναι η άμεση και επαγγελματική παροχή υπηρεσιών, σχετικά με το κόψιμο και το κλάδεμα ψηλών δέντρων, αλλά και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Οι γερανοί μας φτάνουν με ευκολία έως τα 30+ μέτρα ύψος, ενώ διαθέτουμε και μικρότερα καλαθοφόρα για εργασίες σε χαμηλότερα δέντρα.

Καλέστε μας Τώρα!

Καλέστε μας Τώρα!

 Εκτός από την κοπή ψηλών δέντρων, αναλαμβάνουμε κοπή και κλάδεμα υψηλών δέντρων όπως:

Απομακρύνουμε επίσης, δέντρα ή κλαδιά που δημιουργούν προβλήματα σε σπίτια, καλώδια της ΔΕΗ και στέγες. Επίσης, κόβουμε ξεραμένα δέντρα ή σπασμένα από έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως ο αέρας και το χιόνι. Πρωταρχικό μέλημα των υπηρεσιών μας, είναι η ασφάλεια σας. Αναλυτικότερα, μπορούμε να αναλάβουμε:

  • Κοπή επικίνδυνων κλαριών
  • Μείωση ύψους δέντρων
  • Κοπή κλαριών, σε δέντρα με κλίση, για την αλλαγή του κέντρου βάρους
  • Κόψιμο ξερών κορμών
  • Κοπή επικλινών δέντρων

Κλάδεμα ψηλών δέντρων Αθήνα

Το κλάδεμα ψηλών δέντρων από το έμπειρο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα καλαθοφόρα, μας δίνουν την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία, ανεξαρτήτως του βαθμού δυσκολίας της. Η εταιρεία μας, καλύπτει οποιαδήποτε υλική ή σωματική ζημιά που μπορεί να συμβεί στον χώρο σας κατά την διάρκεια των εργασιών. Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα της εταιρείας μας, για να επισκεφθούμε τον χώρο σας και να βρούμε μια εξατομικευμένη λύση για την κοπή ψηλών δέντρων.