Μεταφορά επίπλων

E-geranoi | Μεταφορά επίπλων

Ε- γερανοί ~ Η μεταφορά επίπλων, είναι μια διαδικασία που απαιτεί τεχνογνωσία, πείρα και μεγάλη προσοχή. Οι φθορές των επίπλων, όπως χτυπήματα και γδαρσίματα, είναι πολύ δύσκολο να διορθωθούν. Είναι λοιπόν κατανοητό ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απροσεξίες κατά την μεταφορά τους. Το έμπειρο προσωπικό μας και τα σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα μας, είναι η εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά επίπλων, από οποιονδήποτε χώρο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση και την συναρμολόγηση μεγάλων επίπλων, όπως σύνθετα και βιβλιοθήκες, στον νέο σας χώρο. Παρέχουμε απόλυτη προστασία των συσκευών και των επίπλων σας, με την χρήση επαγγελματικού αμπαλάζ και ειδικών φορτηγών.

 

Καλέστε μας Τώρα!

Καλέστε μας Τώρα!

Υπηρεσίες για μεταφορά επίπλων

Προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες για μεταφορά επίπλων και οικοσκευών στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Σας απαλλάσσουμε από οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με την μετακόμισή σας, προσφέροντας τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες. Με καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο ειδικεύεται στη μεταφορά επίπλων, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα απολύτως πρόβλημα κατά τη μεταφορά. Είμαστε δίπλα σας, για γρήγορες, αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς επίπλων στην Αττική και όλη την Ελλάδα. Αν αναζητάτε, την κορυφαία εταιρεία μεταφορών επίπλων, τότε τότε είμαστε η ιδανική λύση.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Δωρεάν εκτίμηση του κόστους της μεταφοράς των επίπλων, από ή προς τον χώρο σας
  • Καταγραφή των επίπλων σε λίστα από τον υπεύθυνο
  • Αμπαλάζ των επίπλων
  • Αποσυναρμολόγηση, αλλά και συναρμολόγηση των επίπλων
  • Φόρτωση και εκφόρτωση με ανυψωτικό μηχάνημα

Επικοινωνήστε με την εταιρεία e-geranoi, και ένα έμπειρο μέλος, θα είναι στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας και να δώσει μια εξατομικευμένη προσφορά για την περίπτωσή σας.