Μεταφορά πιάνου

E-geranoi | Μεταφορά πιάνου

Η μεταφορά πιάνου, είναι μια διαδικασία η οποία χρειάζεται μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία, ώστε να μην προκληθούν ζημιές. Το μεγάλο βάρος του, με την παραμικρή απροσεξία μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την κατοικία σας, τα άτομα που το κουβαλάνε, αλλά και το ίδιο το πιάνο. Η μεταφορά πιάνου, ενός τόσο ακριβού μουσικού οργάνου, χρήζει σίγουρα ιδιαίτερης προσοχής κατά την διάρκεια της. Το βάρος του, αρκετές φορές ξεπερνάει τα 250 κιλά και είναι ιδιαίτερα δύσκολο στην μετακίνηση, όταν διαθέτει ουρά. Πριν προσπαθήσετε να κάνετε μόνος σας την μεταφορά, σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους και τις πιθανές ζημιές που μπορεί να συμβούν. Καλέστε μας λοιπόν άμεσα, ώστε να πάρετε μια προσφορά μεταφοράς, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Μεταφορά πιάνου – Συσκευασία & Ανυψωτικό

Το σωστό αμπαλάζ του πιάνου είναι επίσης πολύ σημαντικό για την αποφυγή γδαρσιμάτων. Επίσης, τα ειδικά ανυψωτικά οχήματα της εταιρείας μας, μπορούν να παραλάβουν το πιάνο από οποιονδήποτε όροφο, και να το μεταφέρουν με ασφάλεια μέσα σε ένα από τα φορτηγά μας. Ζητήστε τώρα προσφορά από την εταιρεία e-geranoi και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Κρατώντας στο μέγιστο την ποιότητα των εργασιών μας, έχουμε ορίσει το κόστος για τη μεταφορά πιάνου σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα, χωρίς να θυσιάζουμε την ασφάλεια και την ταχύτητα της μεταφοράς.

Καλέστε μας Τώρα!

Καλέστε μας Τώρα!

About us – Μεταφορά πιάνου

Η εταιρία e-geranoi, έχει έτος ίδρυσης το 1947. Η λειτουργία της ξεκίνησε από τον Γεώργιο Αντωνάκη και δραστηριοποιείτε στον χώρο των ανυψώσεων και των μεταφορών. Η εταιρεία ξεκίνησε με το όνομα Αντωνάκης γερανοί και έφερε τους πρώτους παπαγάλους γερανούς στην Ελλάδα. Με συνεχή παρουσία στο χώρο επί 70 συναπτά έτη, έχουμε πλέον στο στόλο μας κάθε είδος γερανούςκαλαθοφόρα οχήματα και  ανυψωτικά. Πάντα σε ετοιμότητα, με αξιόπιστα μηχανήματα και ποιοτικές υπηρεσίες, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Η εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες που παρέχουμε, είναι υπεύθυνη για την συνεχή αύξηση του πελατολογίου μας. Με απεριόριστο σεβασμό στις ανάγκες του κάθε πελάτη, η εταιρεία Αντωνάκης, μπαίνοντας στον 21 αιώνα, δημιούργησε την εταιρεία E-geranoi. Ακολουθώντας λοιπόν κάθε νέα τεχνολογία, και χάριν της δικής σας ευκολίας, δημιουργήθηκε αυτή η ιστοσελίδα ώστε η εύρεση ανυψωτικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο να είναι πλέον μια εύκολη υπόθεση. Συνεχίζουμε λοιπόν με αυτόν τον τρόπο να βρισκόμαστε κοντά σας, για τρεις συνεχόμενες γενιές.