Μεταφορές

E-geranoi | Μεταφορές

Η εταιρεία μεταφορών και ανυψώσεων e-geranoi, είναι η ιδανική λύση, σε μεταφορές παντός είδους. Εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά της περιουσίας σας, χρησιμοποιώντας τα ποιοτικότερα υλικά συσκευασίας και δίνοντας μεγάλη έμφαση στο σωστό αμπαλάζ. Οι υπηρεσίες μας, περιλαμβάνουν μεταφορές κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ενυδρείων, μουσικών οργάνων και οικοσκευές. Επίσης, αναλαμβάνουμε μεταφορές βαρέος τύπου, όπως μεταφορά πιάνου,  χρηματοκιβωτίου, κοντέινερ, αλλά και οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου, ανεξαρτήτως βάρους.

Όλες οι μεταφορές που πραγματοποιούμε, γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Έχουμε στην διάθεσή μας έναν υπερσύγχρονο στόλο, καθώς ο εξοπλισμός μας, ανανεώνεται διαρκώς με τελευταίας τεχνολογίας φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματαΜε αυτό τον τρόπο, μπορούμε και κρατάμε τα επίπεδα ασφαλείας και ποιότητας των υπηρεσιών μας, σε πολύ υψηλά επίπεδα. Οι μεταφορές μεγάλων φορτίων, γίνονται με τα γερανοφόρα οχήματα της εταιρείας μας, τα οποία διαθέτουν καρότσες των 6.5 και των 5 μέτρων. Για οικιακές μεταφορικές ανάγκες, χρησιμοποιούμε κλειστά οχήματα, τα οποία διαθέτουν καρότσα 5 μέτρων.

Οι τιμές μας, είναι πλήρως εναρμονισμένες στην εποχή, και οι ανταγωνιστικότερες της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το χρόνο, ώστε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας και να εξετάσουμε μαζί τις μεταφορικές σας ανάγκες. Είμαστε σίγουροι, ότι μαζί, θα βρούμε την κατάλληλη λύση για την περίπτωσή σας. Εμπιστευτείτε στα χέρια των ειδικών, οποιαδήποτε μικρή η μεγάλη μεταφορά, και αφήστε τα πάντα πάνω μας. Κύριος στόχος της εταιρείας μας, είναι ο επαγγελματισμός και η συνέπεια. Όλες οι παραλαβές και παραδόσεις, γίνονται με ακρίβεια στην ώρα τους, χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Η μεγάλη πείρα, είναι πραγματικά η εγγύηση για την ποιότητα, την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα και την ταχύτητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Είμαστε σε θέση, να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες μεταφορές οποιουδήποτε φορτίου. Για οποιοδήποτε είδος μεταφοράς σε Αθήνα, Αττική, αλλά και επαρχία, επικοινωνήστε με τους ειδικούς στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας.

Καλέστε μας Τώρα!

Καλέστε μας Τώρα!