Μετακομίσεις

E-geranoi | Μετακομίσεις

Η εταιρεία e-geranoi, αναλαμβάνει παντός τύπου μετακομίσεις σε όλη την περιοχή του νομού Αττικής. Με έναν υπερσύγχρονο στόλο φορτηγών οχημάτων και με έμπειρο προσωπικό εγγυόμαστε ασφαλείς μετακομίσεις χωρίς κίνδυνο για την περιουσία σας. Τα οχήματα της εταιρείας μας, είναι διάφορων μεγεθών, ώστε να ανταποκρίνονται με ακρίβεια, στις ανάγκες της δικής σας μετακόμισης. Με αυτόν τον τρόπο, γλιτώνετε από τα περιττά έξοδα ενός μεγαλύτερου από τις ανάγκες σας οχήματος. Με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, όπως σύγχρονα ανυψωτικά και γερανούς, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας, χωρίς χτυπήματα σε σκάλες, εξώπορτες και γωνίες του σπιτιού.

 

Αμπαλάζ αντικειμένων – Μετακομίσεις

Για επιπρόσθετη ασφάλεια κατά την μεταφορά, αναλαμβάνουμε το εξειδικευμένο αμπαλάζ των αντικειμένων σας, με τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς. Για ακόμα πιο ευπαθή αντικείμενα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξύλινα κιβώτια, οποιουδήποτε μεγέθους, για την μέγιστη ασφάλεια. Ένα εξειδικευμένο μέλος του προσωπικού μας, μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο σας, ώστε να αξιολογήσει τις ανάγκες της μετακόμισής σας και να προτείνει τον κατάλληλο τρόπο μεταφοράς.

 

Μετακομίσεις εταιρειών

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις εταιρειών, μεταφέροντας με μεγάλη προσοχή τον εξοπλισμό σας, πάντα μέσα στα πλαίσια του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος. Ο σύγχρονος στόλος ανυψωτικών μηχανημάτων, γερανών και φορτηγών οχημάτων της εταιρείας μας, είναι η εγγύηση για την άμεση επανένταξη της εταιρείας σας, στον καινούριο επαγγελματικό χώρο. Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες που παρέχουμε, είναι:

  • Αποσυναρμολόγηση εξοπλισμού
  • Συσκευασία (αμπαλάζ) επίπλων, γραφείων & εξοπλισμού
  • Μεταφορά αντικειμένων
  • Συναρμολόγηση εξοπλισμού στον νέο χώρο

 

Μετακομίσεις | παντός τύπου

Η εταιρεία E-geranoi, διαθέτει υπερσύγχρονα και ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά οχήματα, για μετακομίσεις παντός τύπου, σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε πάντα δίπλα σας, ακόμα και για τα πιο απομακρυσμένα σημεία της επαρχίας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, ώστε να εξετάσουμε μαζί, όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες. Το έμπειρο προσωπικό είναι στην διάθεση σας, ώστε να προτείνει την ιδανική λύση για την περίπτωσή σας. Καλέστε μας σήμερα και γνωρίστε τις πιο άρτιες, αλλά και οικονομικές υπηρεσίες μετακόμισης στην Ελλάδα.

Καλέστε μας Τώρα!

Καλέστε μας Τώρα!